Hammaslääkärin työpaikka Keravalla - tervetuloa töihin Sympatumiin!

Keravalla 1990 toimintansa aloittanut kolmen hoitoyksikön + leikkaussalin hammaslääkärikeskus etsii joukkoonsa hammaslääkäriä. Työajat ja tuntimäärät sopimuksen mukaan. Voit toimia meillä ammatinharjoittajana, työsuhteessa tai yrittäjänä. Tarjoamme kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön ja joustavat työajat.

Keskuksessa on myös leikkaussalitasoinen hammashoitohuone, jota voit käyttää anestesia ja sedaatio- hoidoissa.Olemme investoineet voimakkaasti viimeisten vuosien aikana, joten käytössäsi on modernit laitteet Keravan keskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Apunasi ovat myös suukirurgi, oikoja, parodontti, pedodontti, endodontti sekä protetiikkaan keskittyvä hammaslääkäri. Vastaanotollamme on myös käytettävissäsi CEREC 3 D laitteisto, jolla keraamiset paikat, kruunut ja laminaatit syntyvät nopeasti. Suoradigitaaliröntgen (OPTG ja Kefalo) on myös käytössäsi.

Käytössämme on Doctorex ohjelmisto. Kela- raportoinnit hoidamme puolestasi. Runsas joukko potilaita recall- systeemissä.

Ota yhteyttä
Teuvo Kortelainen
p. +358 40 5225 414
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Terveystalo Sympatum
Kultasepänkatu 4
04250 Kerava

Palvelut